Wat doen wij

Redbone is een bureau voor creatieve oplossingen

In de huidige wereld van marketingcommunicatie is creativiteit een belangrijke onderscheidende factor. En dan bedoelen wij niet alleen art & copy van een hoog niveau, maar creativiteit in het gehele proces. Van gezamenlijk met opdrachtgevers kijken naar de roots en positionering van een bedrijf, product of dienst tot het bouwen van een website of app en alles wat daar tussen zit.

Het Redbone team bestaat daarom uit een aantal Chiefs die zich stuk voor stuk hebben bewezen binnen hun specifieke vakgebied. De lijnen zijn kort. Iedereen weet wat te doen. Zo is een gezamenlijke gedachte snel een concept, een concept snel uitgevoerd, de uitvoering snel uitgerold.

Dit is wat wij doen, dit zijn de stappen die bij Redbone leiden tot creatieve oplossingen:

Discovery

In de Discovery onderzoeken we waar we staan en wat we nog nodig hebben aan inzichten, strategie en creatie. Over welke data beschikken we en welke informatie hebben we nog nodig om ons doel te bereiken. Wat zijn de strategische kaders en met welke eenduidige propositie kunnen we aan de slag. Alle bevindingen en uitgangspunten worden vastgelegd in een helder Discovery document en een creatieve briefing.

Conceptontwikkeling

Wij ontwikkelen het creatieve concept en voeren dat schetsmatig uit. We leveren een duidelijke onderbouwing van het concept en een creatieve rationale.

Conceptuitwerking

Het creatieve concept wordt in deze fase definitief vormgegeven: design, art direction, copywriting, scriptwriting.

Productie

Eindproducten: campagne, branding, website, print, commercial, blog, video, mailing, copywriting, social media, logo, magazine, fotografie, drukwerk, advertenties, video content.

Redbone disciplines

De Redbone chiefs hebben een brede ervaring in de disciplines:

  • Strategie - meedenken en uitdagen
  • Creatie - conceptontwikkeling, design, art direction, copywriting, scriptwriting
  • Realisatie - productie van middelen: digitaal, print, events, filmproductie
  • Implementatie - uitrol en monitoren van middelen in de markt

Deze disciplines kunnen als totaalpakket én afzonderlijk door opdrachtgevers worden ingezet.

Meer weten? Neem dan contact op met Jeroen 06 24 503 457.