Wie zijn wij

Het Redbone team bestaat uit specialisten die zichzelf Chief mogen noemen op hun vakgebied:

jeroen van der meijden

Jeroen van der Meijden

Creatief conceptontwikkelaar, art director, strategisch denker. Een verbinder die verbazingwekkend goed kan produceren. Jeroen was vóór Redbone 14 jaar eigenaar van reclamebureau Waanzinnig.

wim van der oest

Wim van der Oest

Creatief conceptontwikkelaar, copywriter. Creativiteit met een inspirerend randje strategisch denken. Wim was vóór Redbone creatief directeur bij bureau's als DDB, Saatchi, TBWA en Lowe Finland & Baltics.

Sophie Notten

Sophie Notten

Online strateeg. Fan van all things digital en van data-driven werken. Een nieuwsgierige Search Engine Marketing-specialist met meer dan 6 jaar ervaring bij verschillende internationale bedrijven.

Gianluca Simonelli

Gianluca Simonelli

Veelzijdige designer. Smaakvolle vormgever met een groot hart voor brand identities. Gianluca heeft voorheen bureau Barbablu in Milaan opgericht en werkte bij Innovattic als interactie designer.

julius smit

Julius Smit

Webdesigner. Is zijn carriëre als art director begonnen en heeft zich daarna de wereld van code eigentijds eigen gemaakt. Heeft gewerkt bij ARA, Catchline, Pariware Edisindotama Jakarta en Pluspoint.

diederik stenvers

Diederik Stenvers

All-round full stack webdeveloper met als motto: ‘Nee, kan niet‘ is nooit het goede antwoord. Heeft jarenlange ervaring met zowel corporate als campagnesites met slimme back-office koppelingen. Diederik heeft een marketingopleiding gevolgd en heeft een ruime ervaring met techniek en houdt van juist dat snijvlak in combinatie met efficiënte workflows.

Partners

Redbone werkt in alle disciplines met een breed netwerk van zorgvuldig geselecteerde preferred suppliers. Van fotografen en mediaplanners tot SEO specialisten en professionals op het gebied van Lead Generation.